Bestsellbg.com

logo-4

Общи условия за ползване и пазаруване в
онлайн магазин Bestsellbg.com  

Моля, прочетете внимателно!

С изпращане на Вашата поръчка Вие декларирате, че:
- сте запознат и приемате условията, описани по-долу
- се задължавате да приемете и заплатите направената от Вас поръчка

Поръчка

За да може да използвате нашия магазин и да изпратите поръчка е необоходимо да станете наш клиент, попълвайки кратък on-line формуляр с данните, необходими за изпълнение на Вашата поръчка.

След като вече имате клиентска регистрация е необходимо да се идентифицирате с Вашия e-mail и парола, всеки път, когато желаете да направите поръчка.

Конфиденциалност

Всички предоставени от Вас данни във Bestsellbg.com се съхраняват при най-висока степен на секретност и ще бъдат използвани единствено при изпъленение на Вашата поръчка.

Приемане и обработка на поръчка

Вие имате възможност да направите поръчка on-line в Bestsellbg.com 24 часа в денонощие и 7 дни в седмица. След като изпратите Вашата поръчка, на посочения от Вас e-mail ще получите автоматично потвърждение с нейното съдържание.
След пускане на Вашата поръчка, ще получите втори e-mail с информация за наличност на продукта (дали е наличен в този момент) и потвърждаване на поръчката и нейното изпращане към куриерската фирма

Срок за обработка и подготовка на поръчка

Bestsellbg.com  поддържа на склад минимум 90% от продуктите.
Всяка поръчка, получена в нашата система до 16:00 часа в РАБОТЕН ден, за която разполагаме с поръчаните от Вас артикули на склад, се подготвя и изпраща още същият ден.
Поръчка получена след 16:00 часа се подготвя и изпраща на следващия работен ден.

Срок за доставка

Доставката се извършва обикновено на следващия ден след деня на изпращане за територията на цяла България по избрана от Bestsellbg.com  куриерски фирми.
Възможни са следните модификации на обичайния начин на доставка. Всяка от посочените по-долу модификации се извърша само при изрично упоменаване в полето “Коментари за Вашата поръчка”.
- получаване в партниьорски офис на Bestsellbg.com. Цените в магазина са различни от посочените в интернет магазина на Bestsellbg.com. За по точна информация относно цената на даден артикул в магазина, можете да получите като се обърнете към нашите партниьори.
- доставка в събота – Изпълнява се при възможност за изпълнение за определеното населено място и потвърждение от страна на куриерската фирма. Цената за доставка се определя от актуалната действаща тарифа на куриерската фирма.

Внимание: С цел безпроблемна доставка, пишете точен адрес на който да получите Вашата поръчка, в рамките на нормалното работно време от 10:00 до 17:00 часа в работен ден!

Внимание: За коректното изчисление на таксата за доставка е неоходимо да напишете адреса на доставка на български език без правописни грешки и съкращения! В противен случай не можем да гарантираме точността на изчислението!

Внимание: Bestsellbg.com  възлага доставката на Вашите поръчки на външни за нашата фирма куриерски фирми, следователно коректността по изпълнението на доставката е изцяло на отговорност на съответните фирми.

Стойност на поръчката

Стойността на поръчката е сумата в български лева, която Вие ще заплатите.

Стойността на поръчката се състои от сумата на следните компоненти:
- Цена на поръчаните артикули
- Транспорт


Всички посочени цени са в български лева за една търговска единица.

Начин на плащане

Плащанията на стоките са неавансови и са съобразени с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД) .

Стандартният начин на плащане на Вашата поръчка е на куриера при нейното получване – наложен платеж.
Възможно е да заплатите и по банкова сметка. За целата е необходимо това да се отбележи в полето “Коментари за Вашата поръчка”. Моля, обърнете внимание, че при този начин на плащане, ние ще изпратим Вашата поръчка след заверка на дължимата сума по нашата банкова сметка. Всички банкови комисионни са за сметка на платеца.

Фактура

За да получите фактура е необходимо да представлявате фирма и да ни уведомите за желанието си да получите фактура в полето “Коментари за Вашата поръчка” заедно с фирмените данните, неоходими за издаването й.

Гаранция

Всички продукти във Bestsellbg.com  притежават 3 месеца гаранция, отнасяща се за фабрични дефекти, с изключение на изрично описан друг срок.
Гаранционният срок започва да тече от датата на доставката.

Гаранцията покрива дефекти възникнали при нормалната битова употреба и е следствие на дефект в използваните материали и/или човешка дейност по време на производствения процес.

Bestsellbg.com  ремонтира безплатно или подменя (по усмотрение на ауторизирания сервиз) дефектния артикул по време на гаранционния срок. Срок за отстраняване на дефекта е 7 дни от датата на постъпване на артикула в сервиза.

Гаранцията за батериите срещу фабрични дефекти, се състои в гарантиране на свойствата на батерията в зависимост от спецификацията на завода производител за срок от 3 месеца.
Обърнете внимание, че акумулаторните батерии при спазване на фабричните условия за зареждане и разреждане имат нормален спад на номиналния капацитет от около 15%, както следва:
- за NiCd и NiMH акумулаторни батерии при 500 цикъла
- за Li-Ion и Li-Pol цилиндрични акумулаторни батерии при 300 цикъла
- за Li-Ion и Li-Pol призматични акумулаторни батерии при 200 цикъла

Гаранцията се предявява и обслужва в ауторизираният от Bestsellbg.com сервиз в гр. София. Разходите по предявяване на гаранция, опаковка, застраховка и транспортиране от и до ауторизирания сервиз са за сметка на клиента.

Гаранцията не включва кабели, слушалки, software и всички останали консумативи и аксесоари.

Гаранцията е невалидна и прекратява своето действие в следните случаи:
- при употреба на артикула извън нормалното му битово приложение или при неспазване на условията за експлоатация и съхранение (вкл. за комерсиални или професионални цели)
- при употреба в комплект с неподходящи или повредени аксесоари (зарядни устройства, батерии, захранващи адаптори, кабели и т.н.)
- при опит за модифициране, разглобяване и каквато и да е неауторизирана намеса от собственика или трето лице
- при повреди причинени от включване към неизправна електрическа инсталация
- при повреди причинени от природни бедствия (пожар, наводнение, заметресение и др.) и по време на транспорт

Гаранцията се обслужва след предварително уведомяване по e-mail от страна на клиента и отговор от страна на Bestsellbg.com, придружен с номер за обработка на гаранционното събитие.

Моля, обърнете внимание, че продукти пристигнали в нашият сервиз, непридружени с номер за обработка на гаранционното събитие няма да бъдат приемани.

Bestsellbg.com не носи отговорност за пропуснати ползи или нанесени щети от невъзможността да бъде използван продукт проявил дефект.

Маркировка и срок на съхранение

Обичайната практика на производителите на батерии е да маркират на:
- батериите за еднократна употреба – EXPIRATION DATE (датата до която производителя гарантира, че при спазване на условията за съхранение, батерията ще запази съществена част от свойствата си.)
- литиеви индустриални батерии - PRODUCTION DATE (дата на производство) или DATE CODE (код съдържащ информация за датата на производство), в частен случай маркировката може да бъде върху опаковката вместо върху батерията
- акумулаторни батерии – нямат маркировка (акумулаторните батерии запазват свойствата си в един сравнително дълъг период от време (3-5 години до първоначалното зареждане) и зависят в значителна степен от зарядното устройство и първоначалните няколко режима на зареждане.)

Връщане на стока
Можете да върнете закупен артикул от Bestsellbg.com  при следните условия:
- В рамките на 14 дни от датата на доставката
- Стоките да НЕ са със замърсявания
- Стоките да НЕ са с липсващи части
- Стоките да НЕ са с нарушена цялостна опаковка
- Стоките да НЕ са със скъсани или липсващи етикети и/или аксесоари
- Стоките да НЕ са надраскани или повредени по какъвто и да е било начин
- След заявяване чрез e-mail на желанието за връщане на закупения артикул, придружено с номера на поръчката, по която е доставен. Bestsellbg.com ще Ви върне номер за обработка на артикул за връщане.
Моля, обърнете внимание, че продукти непридружени с номер за обработка на артикул за връщане няма да бъдaт приемани!
- разходите за подготовка и опаковка, застраховка и транспорт не се възстановяват и остават за сметка на клиента
- сумата за възстановяване е платената цена на върнатия артикул намалена с 10% такса за повторно завеждане в склад

Връщане на сумата:
Сумата на продукта се връща до 14 дни при плащане с наложен платеж. В този случай, ще получите парите си като пощенски паричен превод
За получаването на паричен превод в офиса на куриера ще Ви изискат единствено лична карта
При плащане по банков път на посочена от Вас банкова сметка.

Съвместимост на продуктите

Моля, обърнете внимание, че батериите и зарядните устройства за фото, видеотехника и преносими компютри във Bestsellbg.com са функционално съвместими аналози на батериите и зарядните устройства, с които са фабрично окомплектовани гореспоменатите устройства.
Независимо от строгия контрол, упражняван върху нашите доставчици и доставяните от тях продукти, са възможни отделни случаи на несъвместимост.

Поради непрекъснатия процес на усъвършенстване и обновяване на продуктите от нашия асортимент е възможно разминаване в обявения във
                        Bestsellbg.com и маркирания на самата батерия капацитет.

Снимките на продуктите във Bestsellbg.com са с цел илюстрация и е възможно несъществено разминаване с външния вид на продукта. При желание за детайлна информация, моля пишете в нашата форма за контакт.

При желание да получите актуална информация за определен артикул, моля изпратете Вашето запитване чрез e-mail или чрез формата за контакт.
Всички търговски марки във Bestsellbg.com  са собственост на техните съответни собственици.

Категории

Сравни продукти


Нямате продукти за сравняванe.

Желани продукти


Нямате продукти към Желани продукти.